info

*har köpt ytterligare en tv, dvs hetsat fram längs kungsgatan mellan olika affärer. bland hårvax och turkstjärtar. det värsta var att när jag klev på bussen hem märkte jag att byxan satt lite långt ner… dvs har sprungit omkring och visat lilla stringlappen hela dagen, suck.

*tänker att människor, vars STÖRSTA FIENDE!!! är plastikkirurgin själva har fejor/kroppar fucked up beyond repair.

*önskar att jag kunde få läsarbrev ba “kära bullen, jag är sådär svinlande, bubbligt kär i en alldeles fantastisk människa… så himla kär och vet inte vad jag ska göra?” man ba: skär dig i armarna, så jäääävla skönt *oggar*

*hämtade en sax för att klippa itu en sladdhärva. ångrade mig i sista stund och skrek.

*har spelat pinao, vet ni, jag är ganska duktig när jag är övertrött och bara improviserar.. älska när det inte blir en enda falsk ton på flera minuter!! problemet är dock att jag säkert är asful i profil när jag sitter där med krokryggen och rafsar. tänk om nån skulle komma in och fota liksom.

*försökte stoppa in en träplugg i min killes röv, det gick nästan obemärkt förbi. låtsades “pull-smeka” eller vad man nu ska kalla det. pluggen ramlade ut när han senare gick över golvet.

*har börjat läsa den moraliska journalisten. vill spendera sommaren med böcker, spritzers och valium. vill liksom leva i en bok där alla är sömndruckna kvinnor. iförda långa morgonrockar.

*har bättrat på lite rynkor med sol och cigg.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80