välkommen till söndag

jag gjorde en shopping-spree mitt i natten som det psykfall jag är. köpte apelsiner och fanta! jippy. helgen har varit så kul! i går, t.ex åkte jag och rebecka till KV på middagsbjudning, jag hade iofs redan ätit middag, två sköna hårdbrön. satt där och var askorkad med riktigt låg iq, på gränsen till efterbliven. sedan åkte vi till mashrin som hade arrangerat fest på wärdshuset där husets drycker gick i färgerna röd, vit och öl..färg. festen slutade som vanligt med att alla spöade på varandra. jag hade med mig smällare som vi tände och kastade på varandra. i dag har jag sår på händerna och är halvt döv men det var det klart värt. halv 5 tog vi en taxi till under bron, gud. kommer bli en cityvålnad när jag går bort. det okända gör en bernsspecial där någon stackare sitter och berättar: “ibland i omklädningsrummen, som under 10-talet användes som bar, kan man höra en röst som babblar osammanhängande om andar och en gång i trappen var det som att en cigg kom flygande, det spelades liksom upp som en film”. jag har i alla fall handlat.

alltid när jag känner mig ensam och missförstådd i världen går jag i affärer utan att handla. inte för att möta främlingar med korgar, utan för att det finns en vänlighet i affärens väsen. den folktomma affären, någon sade att man konceptuellt kunde föreställa sig det undermedvetna som en balsal; nä nä nä, hela psyket är en affär. alla produkter, alla bortglömda äckliga produkter på hyllor som stirrar på en. alla bollar som outröttligt guppar omkring i burkar och lanseras som föda. de finns i affären. tänk sedan askarna och på allt som kasseras, allt rött och gult. tänk alla affärens dolda grå rum, som personaltoaletterna och alla leriga fotavtryck över plattorna, sprickorna i väggen… *trippar*

näe, men jag mår jättebra i affären. jag besjälar affären… affären blir ansvarsskyldig, ingen annan! haha som sagt, kommer inte direkt vinna nobelpris så det är lika bra att festa tills jag dör.

nu ska väl jag titta på nån film som folk dör i

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80