smoke

jag måste begränsa mitt internetanvändande!!! jag sitter stelfrusen och röker en cigg med min laptop just nu. inleder morgnarna med att bära ut en kopp kaffe, en cigg och en dator i armarna. i morse ramlade jag rätt ned i backen och slog röven pga. isen ute på loftet, men datorn, den överlevde fallet. trygg i min famn. gud, som en baby

en rockig baby med ros!

3 Responses to “smoke”

 1. 1 Team Ribs
  December 29th, 2009 at 19:05

  nu kommer jag sjunga "fräck baby med rooos" i en vecka igen.tackar.

 2. 2 FelixVincent
  December 29th, 2009 at 22:39

  Ingen mening att kämpa emot. Vad händer om uppkopplingen dör? Vi blir stenåldersmänniskor inom en timme. Samma sak om att vara utan mobil, går verkligen inte.

 3. 3 Joan
  December 30th, 2009 at 15:35

  Såg att du sammanfattat allt som är jobbigt med duschning och jag kan bara hålla med ocg tillägga att det även är vidrigt att bli blöt och varm för o sedan bli kall. Och tvätta håret ska vi inte ens prata om…

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80