hey

i dag, några minuter innan min “show”, som jag alltid kallar det när jag står inför en publik i mer än 2 min och redovisar, började jag skratta. jag skrattade för att jag tog av mig min jacka, knäppte upp översta knappen i min tröja och tänkte “gud.. om jag bara skulle fortsätta?” byxerna verkar lite trånga här, ska bara rycka av så ska vi se, kanske ska slänga av det här linnet också. sedan stå där framme och vara kaxig. måste hitta självkänslan för att våga göra det vid nästa redovisningstillfälle.

3 Responses to “hey”

 1. 1 En desperat jävel
  February 16th, 2010 at 19:14

  Det här är ett meddelande till masha och linnea: ÖPPNA ERA BLOGGYS IGEN! snälla? We love you! Don't leave us like dat *gråter*Festamysamaila, promise att ALDRIG stänga bloggyn (eller fittyn)!

 2. 2 luffy^^
  February 17th, 2010 at 09:14

  Du måste återkomma med datum o plats om det blir stripredovisning ;-)

 3. 3 Anonymous
  February 17th, 2010 at 17:50

  instämmer med en desperat jävel i det mesta, är dock relativt säker på att fmm inte har en fitty.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80