ruva

nu kommer ett nyhetsbrev.

jag har funderat på framtiden. snart nog skiter jag i allt och köper aktier i H&M, lägger mig under någon kille och väntar på sommaren 2012. jag har tänkt på killar. vissa vill jag inte ens knulla utan bara mata, det är liksom aldrig att jag vill göra båda!

är det någonting jag tycker är obehagligt så är det när dödfödda ungar får egna gravstenar!!! USCH!!

Moa *1995 12 01 +1995 12 01.

varför har ingen berättat för mig om ravioli? det smakar som lasagne men kostar bara 10kr för en portion nere på mitt ica. nu vet jag äntligen vad jag ska äta i framtiden, liksom orka äta nyttig mat när ingen ändå ser att man gör det. orka duscha när ingen ändå ska lukta på en, orka leva när man ändå ska dö!!! åååååh. när friluftsgäng i vindjackor på tunnelbanan ba “gröröör hönne, ja, man märker ju att hela kroppen mår bra när man äter nyttigt :) örra” liksom, vad? guud förresten vad jag hata den där som pratade nyss “… märker att hela kroppen mår bra”. vilket larv. man blir så mycket piggare och “orkar mer” eller vad?

imorgon:

13:00 – jag går ned i tvättstugan och lägger i en tvätt
13:50 – stoppar den färdiga tvätten i torktumlaren
14:00 – går och solar en halvtimme
14:30 – hämtar tvätten från torktumlaren solbränd!!

torktumlaren kommer bli possetivt överraskad när jag kommer tillbaka ;)

jag och min kompis J pratade om att ha classy förortsliv-ambitioner. första anhalt: kemtvätteriet och lämna in några kassar smutstvätt, svänga på huve och le åt människor. senare: köpa en kebab och avrunda med en take away coffee på hörnfiket. göra cityliv i förort. jag har skrattat åt det hela dagen.

jag som vill ut ikväll!!!!!!!!! åååh, nu börjde det leva omkring i magtrakten så fort jag tänkte på billig champagne, att det redan är helg igen, nytvättade byxor, stärkelse, mina skjortor och min tid som försvinner. min hud som härdas. snart snart snart börjar jag dessutom plugga. hoppas det går någon i min klass (i min ålder) som jag kan umgås med. annars kommer jag känna mig som den där stackars bosniern i skolkatalogen som var född 84.

nytt liv!! studentliv!! kårer, studenter, akademiker. dock, remember: jag kommer verkligen aldrig blogga “blabla jag har ingen självdiciplin, plugga till tenta blabla, massa böcker blabla”

människor jag hatar:

1. parasiter/tiggare
2. människor utan självdisciplin som tycker om att prata om att de saknar självdisciplin!!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80