confessions

hemska killar jag 1. ej vet namnet på 2. har myst med:

– en man med lätt ljusrosa “brett” kön och 10 bokhyllor i sitt hem. uppskattad ålder: 36. på BUSSEN somnade jag med mat i knät och fick dressing i pannan. dressy-chic. en halvtimme senare, väl framme hos honom klär jag av mig naken och pruttar. eller jämförbart. orkar inte!!!! skabb

– en kille med vit barnsnopp som ville brottas och gjorde någonting som i det närmaste går beskriva som att… klia mig i röven? tror det var en smekning han var ute efter. rafsade där som jag vore nån kattlåda :(

– någon psykopat på scandic iförd herrtrosa. HATA!

2 Responses to “confessions”

  1. 1 Äm
    November 17th, 2009 at 22:33

    "klär jag av mig naken och pruttar" haha jag dör

  2. 2 Linn
    November 18th, 2009 at 18:57

    haha, åh. jobbig känsla, känslan av att bli behandlad som en kattlåda :(

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80