suga en god cigg

hjälp. i går var det många fester. första festen klarade jag av, bortsett från det faktum att jag spillde ur vinglaset. vi tog en taxi till andra festen. i taxin drack fyra subbor direkt ur cavan och det spelades jättebra, sorglig housemusic medan stockholms svarta, glittrande vatten flackade förbi utanför rutan. det kändes som 1989. fest 2 var en mingeltsunami. linnéa fyllde år och hon fick spelet våghals 2. en fråga i spelet är “vilket djur skulle du helst ha sex med?”. anna j frågade mig det på första festen, när jag efter 2 cider berättat om min present, varpå jag svarar: “något litet som skulle dö och gå sönder snabbt”. vem är jag? sedan tog vi en taxi, åkte till reisen. kraschade kön och… där inne var allt bara impulser. sedan… berns. därefter: den svartklubben man alltid åker till. bankomaten funkande inte så jag tog en taxi till “hööööö… bankomat” chauffören ba “det finns en i hornstull”. nä nä nä, åkte hem. har köpt BB live, är redan besatt.

gillar följande deltagare:

– vanessa

– … asså kommer inte på nån mer

hoppas de kryddar med nya, spännande deltagare och att bråken blir timslånga, flaskor i luften, misshandel… “slussen är öppen, där finns yxor”

 

2 Responses to “suga en god cigg”

  1. 1 Linnéa
    February 28th, 2011 at 21:07

    asså har så mkt rosa cave kvar jag vill drink with you

  2. 2 RRR
    February 28th, 2011 at 22:11

    vi gör det någon gång i veckan! så sugen på cave

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80