My body’s flesh and gore, make me insecure

hej och hallå alla pippande vildänglar.

i går festade jag! festen började hemma på mitt loft med en cigarett, ansiktsmask och skön country. chattade med rebecka och vi kom fram till att Vi Måste Tala om Pirkko – rebornartisten som förstör reborns?

1. hon slarvade och satte på fel hår på mimmi
2. kinsy blev “negers” (inte mina egna ord, därav citattecknen) och färgen var slarvigt påmålad

det kanske är pirko som behöver prata…. med någon?

sedan tog jag bussen för alla sköna punkare (4an) till hornstull varefter jag tog t-banan till aspudden där jag korkade upp ett dyrt vin med malin, angelica (också kända bloggare) och martin. sedan kom dramaten, förlåt, rebecka i punkig outfit och vid tolv tog vi en cab till hemliga trädgården. träffade sanna, lap-see och en jättesnäll drink som staffan kom med. sedan drog sexpatrullen till kolingsborg och första låten jag hör i balsalen är dancing in the dark med lady gaga? älskar den. tommie-x, brandy och david var där men jag hann dessvärre inte prata med någon av dem speciellt mycket. klockan slog 3 och jag, angelica och staffan drog till berns. där händer följande inom loppet av en halvtimme:

– blir så full att jag nästan går in i koma på dansgolvet
– en kille kallar mig ful
– d kommer en tjej och svamlar/tafsar på mig på toaletten och jag får SPRINGA därifrån
– träffar ingen jag känner, tappar bort alla jag känner, hittar alla igen, röker

åker hem och yrar i taxin, kände mig som pirkko. undra om hon gör reborns när hon är full?

ikväll börjar allt om igen. sup och svälj – killar att suga på helg (ett kåt tyst stön)

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80