yellow cotton dress

men gossip girl och klassrivaliteten är ju sjukt tröttsam! tönt-dan ba “men serena jag kan inte ta emot den här klockan, den är för dyr”. snälla motivera det där resonemanget idag när aaron spelling äntligen dött? så slutar det med att han får sex i julklapp medan stackars serena får ett barrigt fanstyg på sitt hotellrum. om rollerna vore ombytta och rich bitch-dan köpt dyr present till fattiga serena skulle det inte ens berättiga en scen, såklart hon skulle ta klockan, äta den och skrika av lycka när hon skiter ut den??

*suller på deo* kan jag sluta svettas?

jag pratar ofta om att jag inte behärskar gråt. det fungerar inte. ur mig kommer något brölande, hulkande djurläte. idag har det hänt flera gånger. ex: när jag kommer in genom dörren med pizza i handen och börjar sjunga “lena anthem”: MITT NAMN ÄR LENA (kommer inte längre utan börjar hulka redan här). jag fattar inte.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80