mmm jag tittar på call me by your name, den är FITT mysig pga. dom e judar/anti tesen till dåliga “wekkend”
jag kollar inte på bögfilm, förutom “dom mest kända”, gillar inte film generellt
men pga så smal population blir d oerhörd “Sverige stämning” kring Allt bögar gör, även i usa? typ aha du vill skriva en bok, återkom med ett manus där du blir gruppvåldtagen i farsta under chem session och mobbad i skolan, “att komma ut” o har aids, samtidigt som du och din faghag ms restylane ballong gillar att festa RELATABLE ewwww
kan nåt tillåtas inte vara “relate” för minoritet, safari för majoritet – “jag kunde inte relatera till”.. man ba bra
okej, eftersom jag tänker ett dåligt måste följas av ett bra: jag läste en bra bög bok, som hette hmm what belongs to you och den handlade om en professor som blev kär i en böghora som sedan stal hans macbook.
det va en så rörande scen i den, där han betraktar en liten flicka i en park som, utan att tänka, sträcker sig efter sin pappa när hon ramlar till. eller vad det nu var. sedan drar han henne till sig utan tanken på att bli SEDD. att den regressionen är vad man söker i kärleksupplevelsen, usch grät lite nu när jag tänkte på filmen, för jag tycker call me by your name förvaltar ett sådant ideal kring ett vi på ett hederligt sätt, utan att börja gnälla, bli bitchig etc.
olika sorters “blickar” har degenererat tänkandet och varandet, gå vidare <3
ok men jag vill prata om den “weekend” som alla ba mm bästa finaste gay filmen.
den var väl ok men inte i min smak, pga. 1 dom har chem sex utseende (vulgär, realistisk stil),
2. befinner sig i city (haatar city, fula london. det e romantik/fascism nu så city är ute. fältherrens dygder är inne, sen vet ni väl det här, men utifrån syntesen romantik fascism älskar jag även: virilitet, ungdom, bildning & handling, typ wagner, mann, sökandet, besegrandet. jag ska leta en anteckning som jag skrev på bibblan men tror titeln var: det slutgiltiga förnekandet av identiteten (och varför postmodernister är “i stand by” och vulgariserar nietzsche). undra va förintelsen del 2 blir, nu när vi tydligen själsligen rustar till krig (jag gör iaf d) kan ju inte bli “nu kör vi samma, men denna gång: muslimer/kristna”.haha gud va b, tolkning 2: samtiden är inne i period av narcissistisk värdeladdning, pga står inför förändring. age of fucking aquarius
som nån pr byrå kämpat med profetiorna ett tag, men nu dax att gå hem och netflixxxxa, silvamma mimam <3 qveen. ok, fattar det e väldigt dået genom nuet horkheimer style att ba “framtiden?”, men ÄR INGEN HISTORIEKR utan visionär (men pluggar gärna det om ca 560hp). ska iaf låna västerlandets undergång på bibblan i dag (spengler). i övrigt behandlar weekend Vackra ämnen som typ aids, att bära skydd, att komma ut (SLÄPP_DET)??????, att det inte behöver vara destruktivt att festa, men kan vara det öööh. tack rfsl för omtanken men kan d bara va en film där nåt finns utan att synas. DEN SOM SYNS HAR FÖRLORAT (ingen kommer rädda dig), släck ned, vänta och attackera i ett kritiskt ögonblick. förlorare kämpar, är du en vinnare? tävla inte? ursäkta, men tror chomsky inte skulle kalla mig fransk kannstöpare om jag fick ha en 1 on 1, men ni tänker väl det. anyfuckingwhore, jag tittade på Party girl från 1995 i går efter 2 xanax – världens bästa “mitt liv e skit”-film för referensen till camus/sisyfos är så relevant när man e depraverat utslagen i festens verklighet o inte e akademiker. asså man ääääälskar sisyfos då, “han måste tycka det är kul att hålla på med den där stenen”, men om han inte gör det? japp, då måste man älska honom. vi måste älska varandra mer och ta hand om varandra, jag hjälper dig gärna om vissa praktiska saker är svåra etc, åter till call me by your name, som e så bra att jag vill SKRIKA

jag ska:

*vaxa allt (inte under armarna lr snopp)

*börja m Boy (kopplingen till fascismen, il duce)

*fin de siecle kropp, dvs vegetarisk föda några månader och löpträning. en stark men smal kropp är idealet

*sommaren 2018: IPL 5 behandlingar och undvika solen. sol är så oerhört arbKlass, hela hyllandet av tacky, fult etc har somnat in vid det här laget pga. latent rasism, orkar ej utv

*raka ansiktet hela tiden, typ 4ggr om dagen

*boy frisyr men inte 3 fönade strån på huvet i djur boll på Secret Garden utan mer princeton university chess club

*hitta en professor/psykoanalytiker som kan va min själasörjare, perfekt eftersom jag ska plugga antiken hela våren, sen latin efter sommarlovet. jag söker otium cum dignitate, vilket mina arvspengar kan ge mig. mina projekt är tyvärr min blogg, min personlighet och mina anteckningar. jag söker det fascistiska surrogatet för faderskärleken som kan nära mig ända in i konstaterandet: I sink into my pleasures with an oriental softness (anais nin)

*sedan måste jag googla: how 2 become a man fast and act and not be weak and be independent strong hard. det kommer nämligen inte naturligt till mig, för jag är ektomorf? intellektuell på franskt vis? självhatande på ett tysk-judiskt vis? abso fucking lut. jag gick in själv på carmen igår. ni vet när det är fullt i baren vid entren och några vänder sig om, man ska beställa t.ex – jag grips av ett obehag, jag vill titta ner, hur ska det gå.
men då säger en röst i mitt huvud:
ÄR DU MICKI I REDERIET? NEJ, FRAMÅT SKA DU, utdraget ur dikten av stagnelius e mitt mantra:

Snart skall du vakna ur din dvala,
snart dig på ökenfärden ge,
där inga fläktar dig hugsvala,
där inga syskonsjälar le.
I drakars boning skall du fästa
det lätta vandringstältet då.
I lejonkulor skall du gästa,
med leoparder skall du gå.

sen går jag fram och beställer, en karhu tack! med glas

Comments are closed.