eurotrash

hej och hallå. berättade jag att min syrras ljuslykta SPRACK när jag berättade för henne i hennes kök av rostfritt blänkande stål att jag hade fått ett instrument-set uppkört i röva?!! jag gömde ansiktet i händerna och skrek “nej nej för guds skull”. hon: “snart visar sig nån här…” ingenting hände.

jorå.. öurrrm.. idag ska jag ut och festa igen. förra helgen här i sthlm hade jag ett riktigt moment med min framtida loverbrat. det såg ut: *vinglar upp på dansgolvet fem i tre* *tror alla kollar på mig och gör sakta slow motiondans* *får ögonkontakt mitt i ett blinkande inferno*haha. fy fan jag råkade hosta upp lite gammal oxfilé på dansgolvet på juldan när jag insåg att jag mimade till fittcarola!!!! så försöker jag senare till J: men liksom vi mimade ju ironiskt? så säger hon: “min syrra hade också ett carola-moment men vi var för upptagna av vårt eget mim för att ens märka henne!!” (dansgolvet var ca 3 kvadrat)

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80