rapport

ni har bett om tripprapporter och dylikt, men ser det aningen problematiskt att som bloggare med många läsare uppmuntra till liknande aktiviteter, då det är viktigt att vara en bra förebild för alla unga läsare. men men

tripprapport syra+keta+osv

det började med att jag och några polare bokade bord på teatergrillen va, det var vår setting. maten serverades och vi sänkte en shiva där och då. kranen hade sagt att man skulle hålla saliven inne och inte svälja på ett tag, vilket såg rätt sjukt ut. svalde och efter 45 min började vi alla känna av lite, maten snurrade som fan. satt där, drack ur någon flaska vin som kastades runt bordet. vi ville förstås trippa rejält så vi drog några gram ketamin i omgångar på toaletten. en bekant stod ute och rökte gås så jag smuttade lite på den skiten innan jag återvände till sällskapet. vi högg in i maten som nu börjat likna levande djur. steken var hotfull, jag var helt övertygad om att den tyckte jag var en slyna. vid det här laget hade det gått 90 min och alla var nere i hålet. någon kom och plockade bort maten, halvt uppäten då vi satt och stirrade tomt ut i luften. det är det vanliga ansiktsuttrycket, så ingen lade märke till något udda med oss. alla intryck var som balsam för själen, jag kunde höra hårfärger sjunga i körer, jag såg fraktaler och ritningar över världsalltets sammansättning och var djupt försjunken i tankar. tillbaka till verkligheten, vad hände? jo, x langade upp 4 linor 250 mg keta medan y satt och rasslade med sina pärlor och pratade osammanhängande om väskor och skor. z var sjukt trippad och snackade om att hon var på väg att föda. i ville mingla och jag själv trodde vi var under vattnet, för det var alldeles kolsvart utanför fönstren. y snackade om demoner medan vi bombade MDPV på toaletten. kände att jag var på väg att snea så jag fick 2 zyprexa. vid det här laget var alla färger inverterade och det gick inte att prata. tusentals bekanta kom fram och ville snacka medan talförmågan förlorades någonstans vid andra rundan keta. shit, nu blir det inte hårdare tänkte jag. och då kickar skiten vi bombade in. woow, sedan svimmade nog jag? rätt ned i notan. som vi betalade och gick vidare mot en releasefest i någon butik för nån tidning. tog en till zyprexa för att behålla lugnet och där inne, ja, där flöt man runt bland människor, drack skumpa och betedde sig “rätt hotfullt”. en vakt frågade “hur står det till?” och jag svor och fräste så jag blev väl utslängd. sedan tog jag en taxi hem och svimmade ned i sängen

slut på äventyret. helt ok tripp, ca 3/5.

ikväll blir det crack innan vernissagen!

5 Responses to “rapport”

 1. 1 jonas
  February 18th, 2011 at 20:12

  Fan har en hatkärlek till den här bloggen. Har haft den som bokmärke säkert tio gånger, kommer alltid tillbaka. Den ger mig inte så mycket mer än en känsla, när jag mår dåligt eller när jag tror jag mår bra vill jag läsa den. En bra känsla. Ungefär som knark

 2. 2 erik
  February 19th, 2011 at 11:48

  EJ OK

 3. 3 R
  February 19th, 2011 at 12:47

  hahahahaha.

 4. 4 kajsa
  February 19th, 2011 at 14:50

  hittepå? borde inte ketamin o syra ta ut varann typ? verkar lite onödigt…

 5. 5 Emma Veronica Johansson
  February 19th, 2011 at 21:28

  Hunter S Maila

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80