MORNIN

att min niece som knappt fyllt 9 ba “jamen det är ju logiskt att b * b = b^2” VA???!!! det tog mig två år att förstå det. förresten, jag kommer trycka upp ett limstift i röva på den som kom på att mobilsignaler kunde vara allt annat än polyfona. folk har ju tydligen precis insett det härom husvagnarna, host host. mina piller har tagit slut så julafton kommer glida förbi i ett töcken, i ett vadderat kuvert. måste hugga in på oxascanden som jag, på lite gin, egentligen skulle ha till nästa flygresa *tänker mig själv på en flygplats* *tänker att jag är snygg där* jaja. vad sägs om lite julhandel? så tänkte jag idag 13.30 efter andra kaffekoppen då jag begav mig in till centrum. människor som julhandlar, jag orkar inte raljera men liksom, att lägga 73982kr på “make” och koordinera färgerna vettu, nagellacke rå och ha kanske ett lite mörkare nyans läppstift da när man har mörk frisyr och gå i sminkkurs, vilken årstid är du? uöööö… jag orkar inte. jag kommer aldrig göra det. antal aerobicsinstruktörer utan ögonbryn jag sett i prasselkläder: 45. jorå. jag orkar bara lyssna på madonnas eroticaskiva. I’ll hit you like a truck.. teach you how to AAH..AHH

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80