night air

fönstret på glänt. jag visste på vilket tåg jag satt när jag hörde: “jag funderar att färga det här *lyfter på håret* det här håret under i nån lite mörkare färg?” varpå trött stolsgranne: “ja.. du menar dra i nån lite mörkare nyans där ja”. “precis, nån lite mörkare ton där under…”. “mmm”. “jaaaa” “jooo” blabla “…färgton ja”. jag sitter här i sängen med laptopen! kyla kom i min famn. nu var det jag som pratade, haha. minnen fortsätter komma; allting sett med grusiga ögon under taklampan, det är så mycket bibliskt. nu antar mina minnen en mer… nån färg på -nor… redwood tänker jag, rött och rost. gamla ikonbilder i guldram. ett tegelhus där det finns en sakristia och galten särimmer, valhall, severin… höst. det känns som jag dekrypterar någonting. eller ruckar en marig tand. jaja, annars är min WT-släkt på besök. älska att de köpt en husvagn. fattar ni: husvagn. min niece väger typ 29kg är 170cm och har börjat 8an. sprungen ur mtvgenerationen som markerar midjan, har långa halsband, rhianna på mobilen med bluetooth och blabla, ni vet ju. jag är på detox och har sammanlagt ätit tre mariekex och två äpplen på fyra dagar. måste se ut som ett lik på juldan (inte vara ful-dan) då vi kommer gå ut på bonnadisco och röja till hits for kidz 9. allvarligt, jag pallar knappt heteroställen i sthlm, hur ska det här gå?!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80