Det är skogsbränder på kreta om nätterna och havet är allvarligt, spänt. precum som gnistrar i månljuset som filmstjärnors tänder. Några månader senare skulle jag bara tänka på min karriär igen. Jag låg där och hoppades jag gjorde någon skillnad när han rörde sig i sömnen. Jag drog in magen och höll om honom hårdare, men det gjorde ju ingenting. Simone sa ”det tar tid att hitta någon”. Men dom hittade ju Denniz arda på en månad (!) . Det var inte så mycket mer. Jag träffade en apputvecklare som luktade julmorgon i ett gammalt torp och tror han är i Budapest nu. Vet ärligt talat inte vad som hände där. Sen blev det en session i huset, när vi åkte till Djursholm med båt och jag hade scarven som alltid känns som mitt ex kinder. Dottern strålade och skötte sig galant under en hög himmel och jag spelade chopin på pianot. Tänk matisse palett, en lätt och tydlig dag med balsam, båtar och lerduveskytte. Men jag kände ett motstånd inför att lirka ut en penis ut en färgglad byxa framåt småtimmarna, så vi smög ut ur duk och tog vattentaxin hem till stan. Det gick några månader och i november ville jag ha en snubbe inom säkerhet med ärliga ögon, men han bara undviker mig nu och vägrar sammanbitet visa snoppen. Trans? Kan tycka det är lite för tydligt med trädgrenarna när solen är som en röntgen, en sån vanlig morgon på söder och fordon backar. Piiip piiip. Men alltid när jag går till jobbet och ser någon som inte är honom, blir jag orolig ändå: det kan ju vara. Så måste jag gå och undersöka att det verkligen inte är sant. Jag låg ju där helt förstörd. Stalandsskylten släcktes till slut och läpparna vilade mot en kall, fuktig rygg. Rummet krympte och allt blev spray. Den här lukten. nu och då, schampoo och nivea blå.

Comments are closed.