hej

om jag bodde i ett engelsktalande land skulle min dag varit: “pick up prescription”,”pick up dry cleaning” snyggt va?! jag utelämnade psykologen för jag orkar inte googla vad det heter på engelska. vilken fin dag det varit! himlen och havet omfamnade varandra i ett sjok rostig dimma, bakom västerbron, sett från min plats i en stackars tunnelbanevagn. ett sjok rostig dimma som speglades i en kaka grisrosa foundation innan tåget fortsatte ned i tunneln och livet återgick till det bekanta. jag HATAR tunnelbana. vänta. jag gick ett hår i munnen, äsch det är bara sånt som händer på tunnelbanan!!! stupid me! jag köpte pikétröjor igen (hobby). men… vet ni vad det bästa är? att jag skulle kunna få en het beachkropp. jag har verkligen bra förutsättningar, brett axelparti för att vara ektomorf och breda tuttar (eller vad det heter. men jag vågar inte ba gå på nåt jävla fabio-gym och ba “äre här treblinka eller?” börja krafsa omkring med 1kilos-vikter och ba “JA SKA BULKA JA!!! nu era jävlar ska ni få se att den här gracila varelsen kan bli buff!!!” kommer ju bli nedskjuten i entrén. då tänker man “gymma hemma” och köpa nån kattmatta för 3999kr som man ska rulla omkring på. vad återstår? “att simma”? inte för att vara “bitter” och ba utesluta allt som nån jävla hovnarr, men. vi har pratat om det där med att simma förut. gör man någonsin det? så blir man assraped så fort man bär underkläder på typ eiksdalsbadet. alla cruisar typ där. nej, pianolektioner nästa! jag måste bli virtuos då det finns en massa kompositörer i min finska släkt, bl a en stackare som fick syfilis. alltså, framtiden: csnlån och det som blir över i månaden: pianolektioner.

annars fick jag skäll idag hos psykologen på grund utav att jag inte tar mina tabletter. jag tror jag ser en prestaion i att lida. orkar inte tänka. jag såg ett hot piece of ass som verkligen skulle matcha mina nya underlakan från hemtex *slicker mej om munna* älska unga psykolog-män, 25-30 som gått i skola hela livet, som går omkring i sin värld upptagna med sitt och inte fattar någonting. hett. så såg jag mig själv i en spegel och ba “inte än”.

fortfarande kvar att köpa: lackskor, klocka.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80