just a dream away

hej och välkommen till samba sambero och det är Min åsikt.

spridda tankar:

– vilken är den gemensamma nämnaren för tom hanks, kevin bacon, hugh grant och david beckham? INGENTING händer i mig när jag ser dem. som att försöka leta efter skönhet i ett eluttag

– har insett att jag typ tycker “alla str8a killar” e snygga. om man räknar bort tjocka, gamla, tunnhåriga och korta då

– e besatt av tom cruise i eyes wide shut

oj, jag läser visst att festa mysa maila är singel i dagens industri. måste va känd… undra om jag ska flytta till sverige och bli lång

– är förföljd av härjande stollar på stan. det utspelar sig vanligen så här: jag lyssnar på t.ex. kent på bussen och hör något råma i periferin, kollar dit… så sitter en man som behöver vård där. påminner om när jag solar om somrarna och humlor är i närheten och hundar också är i närheten som skäller på humlorna. alla element samverkar för att utsätta mig för obehag, hela tiden

– lisa grundmurade min upplevda hopplöshet förra onsdagen på garage när hon ba “jag förstår du har det svårt för det finns inte en enda person i den här lokalen jag skulle ta”. det är väl bara att lämna höstackarna i fred för jag är för gammal för att orka uppfostra nålar??

– vill tatuera något under klockan. skriva nåt coolt om tid.

– e snuvig och alltid när jag är snuvig väcks minnen till liv av tinande snö. ibland luktar det i en millisekund exakt som det gör under tidig vår… elektriciteten i skymningen: trettiotusen volt, lite is kvar, kråkbon, sedan fält med snörester och allt känns som varningar

– väntar spänt på min döda farfars skatteåterbäring! ska köpa något han verkligen skulle uppskatta för pengarna, dvs sprit! skål

Comments are closed.