fredag

har googlat saker som “dans dekadens och vin” hela förmiddagen med syftet att hitta riktiga offer på internet..

det finns ju en del bättre saker man kan göra med sin tid, som att t.ex. röka cigg.

i går var jag runt. först åkte jag till dana i aspudden. jag bad taxibetjänten stanna vid shellmacken för subborna skulle ha god tonic. själv köpe jag en latte och cigg. har ni tänkt på att mackpersonal är överdrivet trevliga? ibland känns det som om de leker stand up-show med kunderna. de har säkert perversa fantasier om att vara komiker och sublimerar det genom ett glatt humör. nä nä nä, det gillar jag inte. åkte till marie laveau, drack xider i baren. sen berns där det bara var svart. 2 st stod och hade grov petting i baren, jättekonstigt. killen luktade i tjejens hår och drog i det. hon släppte ut sin knut och kastade med håret i ansiktet på honom varefter han börjar dansa inuti tjejens hår. hur tänkte han där…? åkte hem med the subbway. jag drömmer så sjukt nuförtiden? det är som något slags demoniskt ur-tänkande får fritt spelrum i mina drömmar. jag drömde att min mun var formad som en stjärna och ur munnen kom ett avlångt sudd format efter munnen (ett stjärnsudd!). drömde om en tvehövdad snigel med strån i, små små nåltunna strån. vaknade av att jag typ spydde rätt ut! jag tror en demon är inuti mig

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80