svaren på era frågor

e de farligt att röka munbloss?

nej, det är det absolut INTE! det är inte farligt heller om man bara röker nån liten cigg om dagen och drar ned den goda röken i lungorna, alternativt feströker svaga cigg. det börjar bli lite skadligt om man kör ett paket marlboro om dagen, dock

Ciggens drottning borde veta: Vilken är den bästa ciggen? Varför? Motivera, tack.

den ciggen jag alltid röker heter marlboro silver. jag röker MS eftersom ciggen är svag (man kan röka fler utan dåligt samvete) och silver är en färg skator gillar. jag är en skata

Och: Vilka rullar sina egna nuförtiden, finns de, människorna ens?

nä nä nä, de är förhoppningsvis ett utdött släkte

Och och och! (nu blev jag ivrig) Hur mycket borde cigg kosta, vad är eg en rimlig tobaksskatt?

i min drömvärld kostar ciggen 10 kr, men det är förstås ohållbart. skatterna måste stå i proportion till vad lasterna kostar för samhället, höj dem bara

hur ser ditt liv ut om tio år tror du?

om jag inte är död kommer jag väl stå på berns klockan 5 och simultandricka 8 gt i baren, vara rik men djupt olycklig

hur förför man dig?? ;)

hm… skulle nog bli avtänd om någon förförde mig. man gör nog det bäst genom att stå svåråtkomlig i ett hörn och sura, om jag vill ha nåt, ja, då tar jag skiten.

Hej! Är det coolt att posa med cigg i vartannat blogginlägg & har storleken betydelse?

svår fråga! det beror på om man är snygg med ciggen eller inte. om man är ful med en god cigg bör man inte röka utan jobba på andra aspekter av sin personlighet som charm, värme, humor och intelligens. storleken… har… olika betydelse för alla. men för mig personligen, om jag ska ha den i käften bör jag kvävas och spy av den för att det ska vara det minsta kul.

varför äter man upp hela godispåsen fastän man mår illa efter halva ?

för att den ligger där och ber om det. lägg in den i kylskåpet i stället och drick ett äckligt glas vatten så försvinner begäret :D

Är det sant att du är kille?

näe.. eller

kan du ha en läsarträff?? vi bah måste träffa dig. (helst gå på riche med mig och beställa allt annat än linssoppa..)

mvh // en fangirl

hihi vad kul! jag funderar på att ha en läsarträff någon gång, typ hyra en stor lokal (hela riche kanske) och ha träff där, men måste fixa sponsorer och sånt..

Finns det gaykillar som inte beter sig som idioter när det gäller kärlek?

ja! det finns hur många som helst. det är bara det att de mest kärleksfulla tenderar ha ett rätt crappy utseende. MEN, hoppet är det sista som överger människan. jag har hittat en hel del romantiskt lagda, rika och snygga i mina dagar. men så har jag gått ut varenda helg också och valt killar >10 år äldre än mig. ofta beter de sig dock som tonåringar med borderline, samtidigt som de ba “jag e… så HIMLA NORMAL. JÄTTENORMAL!!!”. gud.

gott vin som inte är asdyrt??

gott vin, då tänker jag personligen: vin där smaken är närmare vatten än typ rökt bräda. då kan jag rekommendera jp chenet, vitt – smaragdgrön flaska. ca 60kr

Varför gör du inte dagens outfit? Kan du inte börja med det?

hade varit kul men skulle nog inte orka ha en ny outfit varje dag, det verkar så omständligt

berätta om dina (värsta) erfarenheter av qx!

åh gud!!! det finns så många. klubbarna är alltid värst. t.ex. klubben “dammsug slynan” där nån gubbe stoppar in en dammsugare i fitt.. på nån barbie? människors statusar är en klass för sig, typ: “kom och knulla i trånga fittröven och cam6 spermaslynan väntar på gubbarnas kåta och jag hämtar dig i bil och du suger..”. man ba… take a chillpill hemska sexrobot!!! en gång skrev en gubbe “Om du TÖMMER i mig får du NY CD-SPEL”. jag ba: ….??? *skriker och springer bort från datan*

Tror du att homosexualitet är nature or nurture? Alltså, tror du att din uppväxt (som inte verkar ha varit helt smooth alla gånger…?) och händelser i den kan ligga till grund för din sexuella läggning, eller tror du att homosexualitet är genetiskt och att man därmed föds som gay?

jag tror att den omgivande kulturen dikterar villkoren för sexualiteten. arvet är förstås betydelsefullt men inte utslagsgivande. jag tror inte sexualiteten är en konstant för någon utan föränderlig beroende av sammanhang. tror inte heller på dikotomin arv – miljö, sexualitet och mycket annat finns i nyanserna. vetenskapen är inte heller ännu tillräckligt långt framskriden för att ge några tillförlitliga svar i frågan.

Låt mig veta. Vad gör du på alla-(L)-dag?

vilken dag e d???? sitter väl och super skulle jag tro..

Borde inte alla åldersgränser på krogen (över 18) förbjudas? Fattar att inte alla vill umgås med en massa fyllekåta tonåringar men vi som är fab, fresh och fierce borde väl ha inträde även på bättre ställen fastän vi är 18-19.

det tror jag redan att ni har om ni ser till att se välvårdade ut! jag har gått ut uppklädd sedan jag varit 17 och har sällan haft problem att komma in på ställen med typ 23-årsgräns. vakterna brukar “det e 23 här.. men… okej då!”.

7 Responses to “svaren på era frågor”

 1. 1 tyra
  February 6th, 2011 at 17:47

  spottade dig på stan i helgen och blev värsta glad! ville inte glo och så men du hade assnögg outfit tycker jag-

  mvh en till fangirl

 2. 2 Emelie
  February 6th, 2011 at 21:04

  Haha, du har uppenbarligen gjort ett starkt intryck på mig för jag drömde om “dig” inatt: du hade utflyttningsfest och så såg jag dig och dina kompisar ute på gatan, utklädda till cigarettpaket (!)

  Mvh ännu en till fangirl då

 3. 3 Anonymous
  February 7th, 2011 at 16:26

  tyra: hur visste du det??

  /nr 3 då

 4. 4 villig_tjej
  February 7th, 2011 at 17:44

  om du såg nån utklädd till cigpaket var det antagligen jag.

 5. 5 anon
  February 8th, 2011 at 00:55

  alltså jag har också drömt om dig! flera gånger! säkert bara för att jag läser bloggen precis innan jag somnar.. en gång drömde jag iaf att du tog med mig på nån fest/event, skithippt var det och alla var coola killar hela dan osv. utom jag som var skittöntig, var så skräckslagen för att jag var värsta bonniga lantisen bland alla er, hahaha vilken mardröm! eller sanndröm..

 6. 6 HAHA!!
  February 9th, 2011 at 19:02

  kan så relatera till den ovan beskrivna drömmen….

 7. 7 Amanda
  March 13th, 2011 at 14:23

  Så gammalt inlägg att kommentera på men jag vill också ha läsarträff (gärna på Riche) med dig! Jag ca avgudar din blogg så.
  Och var finns foton på dig? Skulle inte känna igen dig om jag såg dig på stan, sjukt sorgligt.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80