özzy

jag tycker det här låter snyggt: “Democratic Republic of the Congo”, men det här vore ännu bättre: “Democratic Republic of the Kongo”. lite mer rustic. kan de inte ändra? tänk, afrika har potential *backlashar på slashbackar zchahc-zaire* klimatet, kongo och alla länder man aldrig tänkt på! ruskar på håret och säger: subtropiskt klimat, gud vad snyggt: SUBTROPISKT KLIMAT! ursprungets, eh, primat! jag tänker syrliga rosa palmer och långt, tjockt hår, ända ned på röva. inget frizzy. en av anledningarna till att jag vill vara kvinna är håret, allt man kan göra med det. en kaffestirrig tisdagsförmiddag när jag gick och grinade i högdalens centrum kom en kvinna med nyduschat, långt hår (typ chocolate brown) och gick framför mig. det luktade billigt vivobalsam. hon bar en jättestor t-shirt och bara gick och handlade med håret!!! jag fick en insikt där bland balsamångorna, en insikt i linje med: “vill ha massa hår”. försöker inte hylla nåt sunt, okonstlat ideal här. det får ni inte tro, hon hade förstås guldtights under sin XXS oversize tee från, not!! uuusch, ryser så fantasilöst. vad ska man dissa i bloggar nu? 90tal, oversize, tights och gröna läppstift har ju redan haft sin tid vid skampålen, tänker jag. suck, återigen har jag bloggat utan att säga någonting, jag tror inte jag orkar fortsätta på hårspåret. jag vill ha hår, på huvudet. bra, hej.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80