five six seven

jag har precis läst klart ett compendium om tv, etablerandet av tv i sverige och hur det mottogs av allmänheten. jag bara skojade med compendium. idag var lilla jag bara så sur inne på fältöversten att jag klampade in på apoteket och köpte öronproppar, stoppade in dem i öronen, satte mig inne på McD och tittade på ett barn som gapade sig blodsprängd i fejan utan att någonting hördes. jag pissa nästan på mig av pure pleasure. nu ska jag läsa i badkaret. jag gjorde det i går *vill leka samma idag igen* hoppas jag inte pisser i badkaret!!!

jag slet loss en hylljävel från min flatmates byrå som jag använde som badbricka, mot vilken jag läste mig korsögd. hon ba “du kommer riva ned den i vattnet”. det gjorde jag faktiskt inte. däremot, eftersom jag äcklar ned omgivningen med min blotta närvaro spillde jag stearin i badvattnet, över badkarskanten och sen, när jag skulle kliva ur vattnet sätter jag foten i ett sånt där djur.. äckligt, svart, krypdjur som säkert mosades ut mot gölvet!!!

imöra är det fest-dag. medvetet bindestreck men ni fattar väl inte min humor, suck. jag tänkte på det senast idag, jag vill bara klona mig själv. jag skulle kunna ha så roligt då! men, jag tänker: föreläsning, instutionsliv fram till kl 18.00 och sen köpa drink-grejer och sen emergency. EMERGENCY. PAGING DR BEAT!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80