tur man inte gjorde det

minns när jag var kär i invandrare 4 klasser över mig i lågstadiet, ryssar som hette natascha och zjakina lr motsvarande. hemma på kvarteret frågade de mig hur jag skulle göra för att bli ihop med dem. jag sa: “först tar jag dom, sen binder jag fast dom i typ såna här stolar *pekar på vita trädgårdsstolar* med hopprep och sen…”

….

som om inte det vore nog älskade jag att elda saker när jag var liten! rev av näver från veden i förrådet, tog en tändare och eldade i en hink. satt i lekparken och ba njöt med elden. min favoritcocktail var plain grass, 4 variations of hay, 2 ounces of reed and a fucking gallon of lighter fuel. en gång eldade jag upp en hel avlagd åker om jag inte minns fel? sedan brukade jag plåga djur haha nä. jag älskade ALLA djuren! grät alltid när jag såg döda fåglar för att de inte hade mammor längre :(

One Response to “tur man inte gjorde det”

  1. 1 Mussi
    February 4th, 2011 at 21:08

    haha sluta

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80