jaa

haaaa haa om man hade tand Troll i munnen, och dom prata åt en så man slapp. jag har alltid hål hos tandläkaren men har inte varit där nu på 12 år, tänk om dom är en armé som snart bryter sig ut?? uuuuuh thanks for scary emotional weird mode.. ok men jag vill dricka vatten och har napp inne, så de går inte. jag tycker det är det sundaste i världen att använda napp lite när man vill som vuxen. hellre en napp eller en godis, en snus eller jag har snus inne också men jag hade t.ex. ä’ven kunnat RÖka en cigarett och det hade inte varit bra :(( se så, i morgon blir det ett besök på hårsalongen för slingning och dusch. Det kommer bli en enklare procedur än förra gången då jag valde Feather stilen med en typ av 3d teknik licensierad i new york används i piras rom siciliano osv nu: mer enklare klipp och 7-8 slingor. sen en god kaffe på moccia house innan dagens ärenden ramlar som dominobrickor på bordet. jag hade tänkt lämna in ett brev angående ett klagomål jag har på skatteverket, sedan gå till swedbank fantasy träd i kungsan och ruska ner några kontanter i solen och sedan sätta mig utanför nyckelservice i Farsta centrum för dagens andra kaffe och en jävla Rök blir det för att fira sommarn! på onsdag blir det dessutom 25 grader så då nä jag orkar inte skriva mer, hej då

Comments are closed.