hej hej

här sitter man och stirrar. vet inte vad jag ska skriva här??

kan skriva om min diet. åt en apelsin i dag, drack cola light och nu hade jag tänkt äta en pizza. haha nä, men kanske en avokado med ris. väger 65 nu! går ungefär ned ett halv kilo i veckan, ibland ett kilo.

har startat en hemlig blogg som ni ca skulle dö om ni läste hahaha. här kan jag ju inte skriva någonting kul.

den andliga aktiviteten i lägenheten har avtagit igen, tror det har att göra med planeternas konjunktioner. såg en sjukt mysig grej i går när jag var ute och rökte. någon citysubba hade tänt 1 ljus i ljuslykta som flackade klockan tre på natten bredvid en teve. vill att mitt liv ska vara precis så

One Response to “hej hej”

  1. 1 ip 144.4336.533.4-6
    January 31st, 2011 at 22:34

    Haha.. Tänk om du skulle läsa min hemliga blogg. Då skulle du inte ha så kul :D

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80