the dead will walk the earth

i går åt jag och min goda väninna anna j – iförd pärlor, känd inom konstbranschen – middag på riche. jag åt en rätt som kallas 4 sorters blad. sedan åkte vi hem till henne och festade och jag drack inte direkt vatten resten av kvällen. var på väg att kola framåt 01, bokade därmed en bil. taxibetjänten fräste åt mig när jag hoppa ur bilen! efter bilen slirat iväg stod jag kvar på gatan i vinterlandskapet med öppen mun i 10 sek. sedan sker detta:

*snaps fingers*

*throws hair*

*walks away*

hörde inte vad den sa, men antar att det var ngt om slyna… som han killen utanför mcdonalds som viskade “slyyna…” en gång när jag gick förbi. om man vore överviktig sexgot så hade man kanske “jag kan vara slyna! *förföriskt/psykat skratt*”

avskyr förförisk/psykad och samtidigt sexuell.

jag i sommar.. tänk en brun reptil med filt över axlarna i vita plagg som svassar fram på seniorklubben med ett glas vitt i handen. sedan hade jag tänkt välja safirpaketet med 3 dejter som birgitta gjorde i tre kronor. hahhahaha “safirpaketet med 3 dejter”. när de ska döpa tjänster.. typ paket smaragd: “konsultation med make up-artist och sminkning bas, plåtning i 3 miljöer i 3 plagg – 10 vafria bilder på usb-minne”. gud can’t compute the sopighet i att betala för sånt. googlar bröllopsbilder nu, det värsta jag sett.. eftersatt man vore om man hyllade google. kan tänka mig att fyllon gör det på sina fester utanför city.. hej då, nu ska denna surpuppa stänga igen datan och sova. vill ha djurbarn i sängen som är trötta och sover!!! obs, de får inte uträtta sina behov i sängen, eller pudra som anna j skulle säga

4 Responses to “the dead will walk the earth”

 1. 1 Emma
  January 27th, 2011 at 22:17

  “tänk en brun reptil med filt över axlarna i vita plagg som svassar fram”

  Det finns inga gränser för hur mycket jag avgudar dig! *dör med en nöjd suck*

 2. 2 Under Ytan
  January 28th, 2011 at 13:13

  OK!

 3. 3 Under Ytan
  January 28th, 2011 at 13:34

  OK

 4. 4 M
  February 3rd, 2011 at 11:34

  Förförisk/psykad och samtidigt sexuell! Angelina i girl interrupted, det är ju SÅ älskvärt. Sluta klaga

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80