ja

jag vaknade nyligen utav ett högljutt bråk i trappuppgången. jag hörde: “det är MIN biljävel din jävel. förvirrande..

igår:

mötte upp A SB i en helt enastående kreation som en tjej på vad jag först trodde var “omskärelseakademin” hade sytt. den var röd och vit och passade så bra då A är mörkblond. de berättade att de hade varit på allmänna galleriet och när två killar kommit fram och raggat hade de pratat en stund till en obehaglig doft börjat sprida sig. så hade A paniskt viskat: “jag råkade fisa alldeles nyss” varpå hennes kompis ba “JAG MED!!!” HAHAHAH, förstår ni vidden utav det? annars var jag hela kvällen 0, 0002 mm från att få en drink i fejan pga… ja. till slut stissade jag omkring som en skitnödig höna och spontanduckade konstant då egentligen vadsomhelst kunde komma flygandes!! sen var jag plötsligt hemma och låg dyngrak i sängen med mp3spelaren i hand. det var som att åka karusell.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80