with every heartbeat

alltid när det stormar inom mig gör jag följande: går i affärer men shoppar ingenting. tittar på saker och skrattar som nån toka. det var skitkul inne på daglivs i dag. de har så mkt hygienartiklar och hårgrejer där. flera hyllor av kul.. nedervåningen är skittråkig, svårt att hålla sig vaken där. lerigt golv och frukt all over the fucking place. hatar frukt nu pga. min diet som nu heter 1 apelsin till middag – smal och sexig på kvällen! jag gick in på buylando och grät 2 gånger medan jag var i affären, skrattade en gång. på väg hem med fanta zero och vita marlboros i kassen mötte jag kanske 5 människor. jag såg blinkande plan i himlen och tänkte “nä nu kommer en bomb ned snart!”. jag drack iskallt vatten hemma och tänkte “det här är tändvätska!!!” – kastade ut vattnet i vasken, sedan skrattade jag 395 minuter åt att jag hade gjort d!

5 Responses to “with every heartbeat”

 1. 1 skurran
  January 24th, 2011 at 19:21

  jag gissar att du bor på kungsholmen, nära fridhemsplan….

 2. 2 RRR
  January 24th, 2011 at 19:29

  ja, på industrigatan

 3. 3 error
  January 25th, 2011 at 17:14

  skrattade 395 minuter åt detta “blogginlägg” (fult ord)

 4. 4 my fucking pony
  January 26th, 2011 at 12:13

  men du, med risk för att förtjäna ett hånskratt, skaru verkligen gå på en sån diet? obs! jag jobbar ej inom skolhälsovården.

 5. 5 J
  January 26th, 2011 at 23:47

  KEEP IT REAL, be strong hold on, ride through the storm, you’re a survivor, you’ll survive. Rök en cigg, gråt en skvätt och tänk på hur okåt du är jämfört med alla andra?! Tänk mmm… kåta hyndor rår inte på mig…

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80