häx on the phone

sitter med en alldeles kletig, tropical blue-slush. älskar slush, inte den aspartamkletiga seveneleven-varianten. de har ett litet perverst bås med äkta slush på s:t eriksgatan. andra drycker jag älskar: lipton ice tea på burk. iskall burk. mmm. har legat i parken och tannat hela dagen. kom i mina horshorts – tack gud! det kröp insekter i dns korsord. irriterat mig på följande: “rykande hett kaffe”. tänker någon människa: “vad sugen jag är på rykande hett kaffe!”. mmm asså jag vill ha brännskador i munnen. nästa gång jag köper kaffe tänker jag säga “har ni en tallrik jag kan hälla skiten i så det kallnar fortare?” *surfittan*

har tänkt på hur hemskt det var att kravla omkring i gamla stans vallgrav för 2 år sedan. alla sura bögar förutom de adliga (väluppfostrade) betedde sig som nyutsläppta från valfri ungdomsvårdsanstalt. merparten raggade med fraser som: “hej, va suur du ser ut då, haru en kaktus i röva?” *häxblick*. kvart i fem: “hehe, hej, ska vi hitta på nåt efter stängning eller?”. jag älskar ju allt som har med häxor att göra. läste en serie i en kalle ankas pocket idag om min favohäxa magica de sex (som jag kallar henne). hon ba står och festar i nåt hotellrum, typ ska göra en brygd så knackar en a-lagarkärring på och vill låna en hårtork. efter magica trollat fram en hårtork och tanta gått, magica ba: “hm… nu när jag tänker på saken… den där hårtorken är gjord för HÄXHÅR!!!” så kommer tanten tillbaka, alldeles skärrad, med hårtorken och har världens linofrilla på huvudet. jag dog. ett uttryck som gjort för att stanna: häxhår!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80