la passion

fan vad sur jag är.

jag tänker aldrig mer berätta om alla gånger jag haft destruktivt sex som slutat med att jag suttit med sperma fulla röven i en taxi på väg till, var vet jag inte ens, avtrubbad med huvudet fullt av H-A-T. ni måste också förstå att jag har haft fanatstiskt sex!!!!! JAG VÄGRAR VARA EN GYCKLARE. JAG VÄGRAR DRIVA MED MIN SEXUALITET. DEN ÄR VÄRD MER ÄN SÅ!!!!!!! framförallt: JAG JAG JAG JAG JAG ÄR VÄRD MER ÄN SÅ!!! hahaha, alltså, ja, jag vet. jag måste stå och skrika, använda caps, hytta med knytnäven tills jag tror på det själv. alltså, min psykolog har redan sagt att jag är värd mer än så. om jag skriker det tillräckligt många gånger kommer det till slut bli sanning *hoppas verkligen det*

jag hatar att om jag ba skulle “i går hade jag en massa sex och det var skönt och bra”.. att det på en gång skulle kännas ??? “varför har det ett nyhetsvärde?” skulle jag fråga mig själv, och följden skulle bli att jag inte skulle blogga om det/berätta om det. (förlåt mitt poetiska komma). att jag kanske skulle skriva: “i går efter 37982 drinkar följde jag med en kille hem, så hade vi en massa sex och fy fan vilken frisyr han hade, fan vad lakanen var solkiga, fan vad han lukta röv i röva FAN FAN FAN VAD JAG HATAR DET HÄR JAG HATAR MITT LIV”

istället för att vara ärlig

” i går hade jag sex med en kille som jag ville knulla, därför hade vi sex.”

jag måste börja någonstans.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80