bn i skogen

hahahah fyyy triggervarning nu men vet ni vad, i går va jag i nackareservatet o grillade med lisa o hennes kompisar. dom satt vid vattnet så på vägen dit irrade jag mig fram genom skogen. runt 24 ska jag därifrån och det har blivit kolsvart. jag ba “ok” *går genom tät vegetation med iphone i handen* och då händer det som absolut inte får hända. jag blir akut b-nödig. jag ba…va e detta? komedifilm? fuck it, drar ner byxorna och börjar med nåt som går att likna vid att pissa ur röven. sen när jag är klar måste jag ju torka så jag rafsar ihop blött gräs och blommor som jag drar fram och tillbaka där bak och det känns bara sååå fel eftersom det är halt och känns dessutom knottrigt?? (säkert insekter) och när jag väl är färdig är jag inte långa vägar från färdig om ni fattar men jag ger bara upp :(( väl inne i stan går jag på första bästa toalett och “pyntar arslet” tills det blir stopp i toaletten av papper och sen köper jag en sexa FT. recension: att skita i skogen får 0 kanyler av 5. vill aldrig mer göra d.

Comments are closed.