godkväll alla som har mobil!

ändå beständigt personlighetsdrag jag har: att bita ihop och rida ut stormar utan den minsta känsloyttring. det som inte syns i ansiktet FINNS INTE

annars har jag varit i skolan i dag… skolstart! minns att alla i klassen hade nya ryggor efter jullovet. det var nästan så i dag. alla hade nya grejer, frisyrer och skit. hatar dock såna som står i grupper och snackar efter tentor, blabla. mmm kul att snacka va.

hur kan alla blunda inför alla tecken på att jorden kommer gå under 2012? hahahahah det kommer säkert hända!! lusläste matteusevangeliet efter min farmors rekommendation när jag var liten pga. var övertygad jorden skulle gå under och jag ville försäkra mig om vilka “tecknen” var. fy. tänk när den där basunen ljuder och änglar kommer. svarta änglar, en har string och en annan frestar barn ut i vattnet. sen kommer ett bombregn av stjärnor som krockar in i oss!

ok, ska tänka på nåt annat. t.ex. den tentan jag har på fredag

en fråga från en gammal tenta är: vad är en inre konflikt?

svar: *skriver mitt namn*

One Response to “godkväll alla som har mobil!”

  1. 1 Jenny
    January 11th, 2011 at 23:47

    hahaha vad pluggar du?

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80