internet

hey sexy fuckers

sitter här och är så sur. internet har varit trasigt hela dagen och har bland annat inte kunnat titta på det okända… nu har jag mobilen som modem! tänk ett reportage som ska vara riktat till barn och så står det MODEM! så har nån unge intresse för datorer.. eller nä, tänk inte det förresten. var mkt mer kul i huvet. vilket medium gillar ni bäst i det okända? min favorit är nog lena. wendela ska hela tiden få in äldre mans-andar. haha. hon vill säkert dejta dem. jag drömde världens bästa dröm. det var jag och the a-group i en galleria dvs lauren, shannon, donna, summer, danica, skylar, harper, alana, kim, muriel, violet, charlotte and chloe. alla power bitches gick i gallerian with heels so high cocaine would be a fucking downer… och det smällde i golvet som en storm kom. nån hade en sån föregångare till mobil som var gigantisk. jag gick in på make up-store där det fanns 4 cholas. en ba “gumman, du ska ha detta täckstift”, så lade hon ett grönt täckstift över alla röda grejer i ansiktet – för grönt neutraliserar det röda! sen tog drömmen slut :(

nu ska jag ta en rhett!

One Response to “internet”

  1. 1 Anonymous
    January 24th, 2011 at 21:38

    Gillar detta medium:
    http://www.youtube.com/watch?v=GtYsrc1hg-Q

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80