a thousand leaves

det var ett djurprogram på teve, en repris. tror jag till och med sett reprisen förut. det handlade om ett hus i vilket det fanns 25 st katter. fatta vilken dröm att komma in där och gå runt bland katterna! sitta med alla kattungar och njuta, samtidigt som man har dator och trådlöst nätverk, en iskall coca cola och ett paket nitton goda. när det blir kväll plockar man fram en flaska rött vin ur en brun pappkasse och när man väl blivit full åker man till en intilliggande krog och fortsätter festandet där ;)

fast det är säkert ute på landet så man hamnar nog till slut på någon vägkrog som stänger kl 01. man lär ju inte direkt vara sugen på att åka tillbaka till det där mörka huset när krogen stänger… stackars katterna ändå!

jaja. ville bara berätta om mina tankar denna kväll. trodde 31:a var på lördag och inte på fredag, ergo: jag har varit nykter en evighet nu. ca 3 dagar?

orkar inte gå till min psykolog längre! är tillräckligt frisk för att inse att denna månatliga utgift på 1400kr är a bit too much. men en sak jag lärt mig av att gå dit är: fake it until you feel it *har laurens klackar nu..*

köpte en iphone jag nu lyckats “hacka upp”

…..

kan alltså använda själva telefonen men inte abonnemanget. hur mycket ska jag behöva lida i 1 liv? nu väntar jag på att det ska släppas ett annat hack som ska låsa upp den version av “basbandet” jag har, dvs 3.10.01. några virrpannor sitter och jobbar på en lösning just nu (sitter och fikar…).

har ni tänkt på hur mycket vi egentligen förlitar oss på teknik i vardagen? haha nää. återvinningsbart tema för krönika i metro eller motsvarande.

här kommer spridda tankar:

– undra hur snygg man är på bibliotek?

– vilken dricka är bäst i HELA VÄRLDEN?

hade 2 bokhyllor hemma under uppväxten. stirrade man in i en såg man 100 identiska bruna bokryggar, reader’s digest som ingen någonsin läst. inköpta med syftet att användas som inredning. engagemanget hade aldrig nått den intilliggande hyllan där det fanns 4 uppslagsverk – resten videoband! tror det fanns någon idé om att man skulle ha bokhylla.

hade en bokhylla i mitt rum där det stod KITTYBÖCKER och FEM PÅ RYMMEN eller vad de hette, böckerna med “pojkflickan” georgina i huvudrollen. identifierade mig med henne, hatade killarna i boken. tänkte alltid att alla utom “anne – 9 år” hade fått könshår, en av killarna var ju 16!! haha gud, tänk att jag låg där och stirrade på bokomslagen och ba “den har nog fått lite hår… inte den… den har SÄKERT”.

kul.. men. vad ska jag göra nu?? lite kaffe. jag ska klippa mig i dag samt lämna in alla kavajer på kemtvätt. hej hej

4 Responses to “a thousand leaves”

 1. 1 esther linnea
  January 4th, 2011 at 16:20

  kan upplysa om att man är jävligt snygg på bibliotek

 2. 2 NN
  January 4th, 2011 at 21:43

  Hur snygg man är på bibliotek är naturligtvis direkt avhängigt av vid vilken hylla man uppehåller sig; en vistelse vid Hcf drar med lätthet bort 5-10 år från din ålder, medan exempelvis F(x) med fördel kan användas för en lite mer “mogen” och världsvan look.

 3. 3 bäsTA LÄSK
  January 4th, 2011 at 23:30

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Portello

 4. 4 brandy
  January 5th, 2011 at 01:24

  du är bäst

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80