hööööö

är deprimerad och fattar inte varför. det är väl vädret som vanligt. hemska, hemska dödsfebruari. vill springa runt flöddrad på skogsrave och samla dagg i takrännan ovanför nyckelbenen och sedan somna i en dalsänka och vakna sönderbränd i ett hav av maskrosor. 8 timmar tidigare i taxin: “stanna!!! hör du basen? nä, helt dödstyst, fortsätt, det hette typ “stora cykelns väg 493 andra gatan 4 så ska det ligga på ett berg i ett hav typ, kan du vrida upp volymen älskar den här låten, eller nej, då hör man ju inte SÄNK DÅ!!!!” suck.. gestaltningen av juli är en ensam våning i en kontorsbyggnad som lyser natten lång. jag tänker att alla som dör i överdoser blir lampor i höghus som alltid är tända. februari å andra sidan är vita skjortor. nu ska jag berätta om mina vita skjortor:

1 har hål under armen eftersom jag vevat
1 till har också det
1 har brunt runt kragen som aldrig går bort(?) känns.. fräscht
1 har gult under armen som aldrig heller går bort.. synd
1 luktar escada. har inte tvättat den på 7 år, kramar den ibland
1 har blod över hela ryggen
1 är i storlek medium, brukar pröva den ibland och säga “rätt åt dig”
1 har inslag av vita silverränder (who the fuck am I)
1 kommer från h&m och jag hatar den så mkt, vill bränna den typ

123456789

Comments are closed.