Day 26 – Your fears

att brinna inne. att vakna av eld som är jättehet i ansiktet, att först bara känna som en snabb sveda i ansiktet för att sedan möta den allra värsta smärtupplevelsen i livet. kasta sig ut genom fönstret och bryta nacken mot glaset. känna hur man brinner överallt och känna hur ont det gör i nacken medan det svartnar. nä, det där vill jag aldrig göra… är även rädd för att leva med uppfattningen att “livet e kort” för att sedan dö, hamna i helvetet och då få ett nytt perspektiv på vad att vara död innebär…  det kanske dock vore värre att komma till himlen eller nån annan fucking dimension där “gamla släktingar” står och surrar i vita, skinande andeplagg. tänk falskhet i himlen?

andra fears är väl relaterade till att inte vara vacker, inte ha pengar, inte vara tillräckligt intelligent osv.

One Response to “Day 26 – Your fears”

  1. 1 HUGO
    January 2nd, 2011 at 18:02

    “Att brinna inne. att vakna av eld som är jättehet i ansiktet, att först bara känna som en snabb sveda i ansiktet för att sedan möta den allra värsta smärtupplevelsen i livet.”

    Låter som när läkarna gav mig en spruta med DUBBEL dos av något jag inte tålde tydligen och det hela slutade med att jag hallucinerade hela natten. Trodde hela kåken brann och föräldrar hittade mig gallskrikandes i ett hörn på rummet. Fått historien återberättad av mor och far då jag endast var 5-6år gammal när det inträffade.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80