c’est demon

i går va jag på KB med lisa. inte som i kungliga biblioteket eller som i Kåt Boy utan som i konstnärsbaren. det var som en parodi på konstnärsbaren. inom loppet av 30 min händer detta. vi ser en kvinna som klätt ut sig till kvinnan i hoppers ”automat”. sen rullas en medvetslös 90 åring i rullstol in. han tillhör ett sällskap som samlats där på torsdagar sedan typ år 1730. det va seriöst 30 konstnärer mellan 60 och döden där. dom sjunger och skrålar, en gubbe skäller ut lisa för att han blir förolämpad av två saker hon gör: att hon tar en bild med sin telefon och att hon inte vet vem han är. min recension av kb: älskade det!!! så inne med riktigt gamla. jag måste dejta en ”fräsch 90 åring” känner jag nu? sedan blev det bockerian där jag köpte en tequila med lite fanta. jag tycker det är gott men alla andra hatar det. misslyckat projekt att få en äcklig drink att ”hända” :( jag är verkligen helt värdelös. sen kåken där det känns som jag bara går fram och tillbaka som en dum häst. röker, går, står och skriker nån i örat framför en högtalare, det gamla vanliga alltså. delar toa med lisa och berättar om hur rädd jag är för att det ska bli en s.k ”kiss fis” men jag bara släpper och det kommer ingen!! jippy. slutligen spybar där.. ja du. orkar faktiskt inte gå in på det.

men men, nu väntar en tung fredagskväll i plugget. premiärer, mingel och falska omfamningar. lycka till önskar jag er med en sexig video från pernilla wahlgrens glansdagar. känn citypulsen slå *vänder mig om i slowmotion och tittar sårat med halvöppen mun*

Comments are closed.