hahahaha

my fucking god. var i baren i går, satt där och sög på en sk “bärs”. när jag va ute och rökte kom en modell som var klart attraherad av mig, hennes kompis var inte det utan klart elak och sa “vi ska gå härifrån nu, berättar varför sen *stirrar på mig med elaka ögon*”. asså.. sen köpte jag 2 minttushots, gick till skeppsbar, köpte en irish coffee, drack den och åkte till någonting som hette noomye (ursäkta?) och drack en fucking vodka tonic. kom hem och lyssade på music och dansade med bar överkropp. overheard 8 killar på indigo som pratade om att de aldrig fått så bra kontakt med sina föräldrar. man ba… live through this fuckface *detonerar bomb*

haha ok, extremt osympatiskt av mig, men det här är internet

nu är jag vaken eftersom jag måste handla saker!!!!!!!! vill köpa följande saker:

– en drink. nä

– men en fin kavaj kanske!

– någonting ospecificerat från teknikaffär

2 Responses to “hahahaha”

 1. 1 :D
  December 29th, 2010 at 13:06

  ursäckta mig nu jag äslkar din blogg men är du kille lr tjej??? har aldrig fattat haha!!! SKOJA!!!

 2. 2 luvzit
  December 30th, 2010 at 15:41

  “det här är internet”
  årets quote!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80