v6

vad kul det kommer bli på julafton! jag ska nämligen ha en FEST då, på kvällen här i city. alla som jag inte underättat om denna fest, kontakta mig om ni vill komma. any-I need a fucking drink-how, jag sitter här och stirrar in i en hemtenta om typ formulärkonstruktion och skrattar av glädje. jippy vad kul. den ska va inne på onsdag och jag vill bara göra vad som helst, inte den tentan. lyssnar på hot chip – I feel better. älskar den! jag tror anna j – känd väninna inom konstbranschen – tipsade mig om den på riche? tuggar på v6 och är in desperate need of a cigarette. bär för tillfället en parfym som heter spring break. slut på pressmeddelande

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80