här kommer del 3 i min sommarnovell om tesso

mamma TESSO har blivit smålullig av det vita, iskalla vinet och trakasserar dottern. desiry är sedan länge glömd, utekvällen på karnéval likaså. TESSO sitter i skräddarställning och lyssnar på dotterns lp-skivor. hon tvingar dottern att vara vaken med mamma som är sååå glad och vill prata om kärleken till vissa män. hon har redan nämnt sexiga cozza som tog henne bakifrån i ett parkeringsgarage i skanstull efter några midsommarljumma drinkar på snaps. dottern tuggar tugummi och säger “morsan.. lägg av nu, jag måste sova för fan. vi har biologi nie i morgon, shit”. dottern har 2 flätor rätt ut från skallen som liknar små, stubbiga kärvar av hö och står i dörröppningen iförd en grå sweatshirt och dricker vatten ur en gammal fantaflaska med nedskavd etikett. dotterns plågade ansiktsuttryck är bara en charad, då den uppsluppna lek-stämningen gör att dottern våga nämna en kille hon spanat in i plugget och de skrattar tillsammans. hon önskar morsan kunde vara full oftare. vad mamma tesso och dottern inte vet är att ett mord har begåtts ikväll. vid rosenstatyn i cassandra valentina-parken ligger ett cigarettetui, ett vinrött läppstift i nyansen “dead wine” och en mörkblå scarf. i en vit, liten clutch-purse från versace ligger ett brev. på kuvertet står det “till mamma TESSO!!!”…

slut på del 3! :D

4 Responses to “här kommer del 3 i min sommarnovell om tesso”

 1. 1 Matilda
  June 29th, 2011 at 21:44

  ÄLSKAR mamma TESSO!!!

 2. 2 Olga
  June 29th, 2011 at 22:28

  Bästa feuilletonen någonsin!!!!
  Mycket romantisk också! (Skanstull)

 3. 3 gugge
  June 30th, 2011 at 11:40

  Vansinnigt bra :(

 4. 4 !
  June 30th, 2011 at 12:42

  haha så SPÄNNANDE nu

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80