söndag fy fan döda mig

god morgon, eller vad det nu är – kolsvart ute och dunkelt inne, stänk av blått och grått i skuggorna *poetiker*. ska gå på en promenad och ta en rhett, vilket är so fucking out of character för mig att göra en iskall söndag som denna. har skrattat hela dagen åt det här ordet: puppelura. asså hahahaha jag orkar inte.

2 Responses to “söndag fy fan döda mig”

 1. 1 angela
  December 20th, 2010 at 16:48

  googlade ‘puppelura’, 2:a på söklistan: “mammatesso – 15kg å jag kan inte se min puppa, men jag ler…”

 2. 2 RRR
  December 20th, 2010 at 16:53

  hhahahahah asså jag vet

  Vill börja med å säga…hej då till min puppelura (för er då ex bodensare som inte vet vad de är så är de där bebisen kommer ut sedan:)

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80