uh

alltså, det här med att ens försöka gå utanför dörren. jag öppnade den, fick en hel sjö i huve, ramlade bakåt av kastvinden och pissade av ren fasa lite i byxan. hur ska man kunna röka en massa cigg en dag som denna. förresten, jag sålde en cigg i nån rökruta i fredags till en kille för 20spänn, oooorkar inte ba “men du kan FÅ en *ler*” så säger hans kompis FY FAAAN VA GNIDET BLABLA. hade lust att säga “vem är det som t ex är ful”. tänk att bara klippa av människor… att ha en mute-fjärr, inte ens titta åt deras håll. ååååååååååh. nåväl, nu ska jag duscha. hade delirium i morse och vaknade av att jag smörjde in mig med krämer i sängen, minus krämerna, det hade varit okej. nu gjorde jag bara själva rörelserna med armarna.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80