hoppsan

haha fuck me. var på en dockfest i går. inte en fest för alla på twitter som säger dock, utan en fest för DOCKER!!!! chloe s spelade skivor ett kort tag och alla hennes 11-åriga kompisar var där. i goodybagen fick man en kondom och ett presentkort på sexsaker.se?? haha jag svimmar. chloe spelade en kul låt med usher bland annat. jag var helt säker på att hon skulle spela oskar linnros. sedan uppträdde EMD. jag festade med dem innan. jag sög han den… nä jag bara skoja! hela lokalen stod ironiskt poserande och sög på heiniken och man tänker liksom, sluta. ni är på dockfest. så här ser dockfester ut. var tacksamma, applådera, de sjunger bra. sedan gick jag och många av mina kända vänner till ljunggrens där vi sög på goda vodka drinks medan snöstormen piskade rutorna. därefter gick vi på en bar som hette kelly där jag trodde kelly fucking taylor skulle vara, men där fanns bara en tjej i rökrummet där som sa detta. förbered er på det värsta: “du har rockig stil bakom allt det där va. du är innerst inne rockig” varpå jag säger……….. “nä”. gud. träffade david f på kolingsborg där det var ett litet clubrum på onsdagar. åkte t spy där det var 495743 människor och jättemörkt. kommer hem 2 och pratar i tel med min kända väninna anna b till 7? hahaha. vaknade kl 18:24. nu stänger jag igen datan och bygger ihop bordet jag nyligen införskaffat för 4000 (!!!) *sicko*. sjukt att jag köpte det för att det varken var fyrkantigt eller runt. jag är ändå fyrkantig i sinnet och rund i kroppen, haha nä.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80