Day 20 – This month

månaden november i stort? ett helvete. har inte sovit, ätit eller varit speciellt nykter. you wanna hear about my new obsession? i’m riding high upon a deep depression. jag måste få ssri utskrivet, annars kommer jag självmedicinera mig in i psykos. kontrollbehovet som uppstår när en gubbe ba “blabla du ska ha denna tablett”, så har man läst jättemycket om alla tabletter och syndrom och tabletter anpassade för syndrom och så VET jag att den kommer föreslå fontex och jag är såå inte a prozac fuckdoll. jag är the queen of ssri and I deserve better. gud… annars har jag handlat skit på stan, på internet, överallt där det funnits en marknad. jag hade skrämmande drömmar så jag målade en tavla med akrylfärger. på tavlan är det två isglassar, en gul och en röd som framträder mot en bakgrund av orange. solnedgångsglassar!!! man äter glassarna när solen går ner och när man somnar är solen “släckt” – dvs glassarna är uppätna. fyndigt, eller hur?

sedan har jag tänkt på alla designtorgets produkter. vill ca aldrig köpa någonting därifrån. såg en människa med bananfodral – då kan man äta banan på bussen! 1. om man gör det har man en sjukdom 2. den där stora plastgrejen tar upp plats. jag vill ha små väskor som på sin höjd rymmer en bloggdator. jag undslipper dock problemet eftersom jag ALDRIG äter bananer, ergo jag är en surfitt… som bara vill stå och tjafsa ut i intet (med kraxrösten som uppstår efter 4 starka pissgroggar..)

nu ska jag “forska” som man gjorde i 4an! godkväll

One Response to “Day 20 – This month”

  1. 1 Tommie
    December 7th, 2010 at 16:35

    haha jag tjackar alltid julklappar åt mindre värdefulla släktingar och familjemedlemmar på designtorget enligt devisen att det jag tycker är skitfult lär de gilla jättemycket, och mycket riktigt: succe varje gång.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80