dagen

hej alla gamla djur. jag gör er snart sällskap på dödskullen, på tisdag börjar jag plugga vuxenutbildning och på tisdag fyller jag 21. dagens reflektion: mulet väder längs örbyleden. alltid dricka en kokhet invandrarlatte med bekymmersrynkor fulla ansiktet, titta på röda bussar och bara den här känslan av att vara ofräsch, torr omkring munnen, förstoppad och vitklunsig av lådvin. jag byter tempus, bläddrar genom ett anteckningblock och hittar pratmanus (då jag ringt en massa samtal), olika uträkningar och på nästa sida: “jag orkar inte”, på nästa: “tisdag den 23okt 09.00”, nästa: “0,09” och på sista sidan, från ett pratmanus: “nått en sån nivå”.

nu måste jag på ica och festa.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80