Day 18 – Your favorite birthday

min senaste födelsedag är färskast i minnet och den var jättetrevlig. jag, anna j och masha t åt god middag på ramblas med 2 flaskor wine för att sedan gå lös på riche där ca hela sthlm var. sedan gick jag, ida t och staffan l på spy och drack red bull vodka. jag skulle upp och ha grupparbete 9 i skolan dagen därpå. kommer försenad till skolan och säger “ursäkta att jag e full.. jag mena sen!” sedan sitter jag och stinker sprit hela dagen och nån stackars krukväxt jag andas på dör. pekar på nån dataskärm och: “ja, om man ändrar… eller det kanske bl…” för att bli avbruten med någotning som låter “blabla” varpå jag svarar: “jaa!! perfekt” och ändringen är verkligen jättebra. kommer hem, lägger mig på soffan och pruttar ca 8 minuter. all gas man sugit tillbaka under dagen ba … nu… ska jag UT. sedan tog jag ett bad och lade mig tidigt. kanske 21 efter att ögnat igenom ett annonshäfte. vill ca alltid “köpa ny camera” trots att jag har 5st :(

3 Responses to “Day 18 – Your favorite birthday”

 1. 1 comme
  December 1st, 2010 at 22:58

  haha. jag roflade åt “ursäkta att jag e full.. jag mena sen!”

 2. 2 J
  December 2nd, 2010 at 09:51

  IGENKÄNNINGSFAKTORN!
  !!!

 3. 3 Anonymous
  December 5th, 2010 at 17:05

  haha skitbra

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80