dry heart

jag har längtat hur länge som helst efter en decent tc på 30 days of night och nu när den finns hemma på hårddisken… kan jag inte slappna av utan går istället rastlöst omkring och letar efter en tändare istället för att bara sjunka ned i soffan och slappna av. jag måste tända adventsljusen jag köpte för 89kr. jag måste diska. jag måste göra ett lavve, eller; det måste jag inte, men jag vill. man måste ju pynta arslet till jul.

annars har jag tänkt på lampskärmen jag såg på myrornas och hoppas att den finns kvar där imorgon. det är nästan så att jag vill skrika HOPPAS DEN FINNS KVAR IMORGON. annars då? jag ska till tandläkaren bakfull på lördag. ser framför mig hur tandhygienisten fiskar upp en dildo, en vinflaska och två ljuslyktor ur mitt gap: “nämen titta vad som låg här.. och nämen en garderobsbricka??? vad hände i går egentligen?” så ba kickar hon tillbaka stolen, drar upp sin skrivbordslåda och rycker fram en cosmo. jag sätter mig upp och ba “gumman, vilka fina gröna ögon. du klär nog verkligen i lila som är kontrastfärg, för en lite.. dramatisk look, varpå hon: “men nu vill jag verkligen höra vad som hände i går?” “ja så här var det. allt började med att jag tog på mig mina allra…” så lämnas ni utanför, bakom dörren och kan bara se mig genom fönstret, med läpparna i rörelse. det enda som hörs är ljudet av en korridor.

hela jag sitter i en pöl av gammal svett. det här är outhärdligt. roligt att ta piller som bara gör att man svettas? jag har tittat färdigt på 30 days of night, jag älskar survival horror på film!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80