cigglove

uh, i onsdags: f12 iförd svart, i går: berns iförd svart. ginger ale och päronvodka över byxan. är slut i sinnet. ikväll är det dessutom tungelstafest över hela stureplan. ni vet när en massa störiga familjer får raketer i barnvagnarna och idioter för oväsen. bästa adjektivet: störig. som jag och madlaina på f12: “psst, titta klockan tolv och femton… det är nån störig tjej som försöker se ut som agyness”. poängen med det. jag ska sminka mig som tom hanks nästa gång jag går ut. jag måste dessutom ta på mig en blöja jag kan pissa i. det här med att köa till toan är alltid en sådan grå grej, det blir aldrig det här brottet i utekvällen “då egentligen vad som helst kan hända!” på sin höjd, någon turist ba “heeey what’s up? is this the bathroom?” det händer aldrig heller.

nu blire vaniljvodka och cher. ska se ut som berny ikväll, inte tom hanks

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80