Day 02 – Your first love

minns inte märket på champagnen men den var god och jag satt ensam i en snöhög på nyårsafton och tittade på raketer. jag var 14 och hade gult hår (färgat 4 ggr), en täckväst från gant och jeans som blev blöta. jag hämtade en stjärtlapp och satt på den. snöhögen stelnade till slut, jag kanade ned och så var den festen slut. jag gick in och lade mig. innan jag somnade tänkte jag på kläder, killar och hur jävla KUL jag skulle ha i livet. vaknade dagen därpå och skämdes över gårdagens “lyckliga” tankar :(

summerar ca alla livets fyllor.

sedan trodde jag att jag va kär i en kille jag kn.. med för 5 år sedan. det var jag inte. jag kommer INTE berätta den historian.

eller jo.

det kommer jag.

det var tidig vår, jag var 19 och jag gick till knullkällaren. det var mitt absoluta favoritställe i sthlm, alla killar var kåta och ibland fanns det turister som man kunde kn.. där utan att behöva se dem igen. jag hade den blicken, klockan var ca 2 och jag drack det som kallas öl. jag gick fram till en kille med 6 meter mellan ögonen som kanske var ca 40 och började provocera honom. vi strulade efter tre röda. haha, har jag börjat prata 80-talsspråk nu!!!? gud vad han inte var city. byter tempus nu. vi står vid ett torg och… förbered er på det värsta… väntar på bussen hem till honom. jag köper en… hamburgare och redan här är allt bara fel. bussen kommer, vi hoppar på och det är en så sjuk “långfärdsbuss” vi kliver in i. asså ni vet modellen, högre säten och det ser ut som att man ska sitta länge på den. jag ba whatever, I fucking love bussar *full hora*. vi sätter oss varefter jag lägger hamburgaren i ansiktet och somnar. jag vaknar och vi är fortfarande på bussen. han är knäpptyst, typ “ledsen”. vi åker seriöst på bussen i ett år och väl framme kliver vi ur. det är morgon ute? jag ba “ååh kul, det är morgon. det kanske finns ett morgonöppet fik här någonstans där jag kan köpa en latte? vi kanske ska gå i affärer i stället för att gå hem till dig? vi kan köpa en tidning vi båda kan läsa!”. haha. men jag sa inte det. vi går hem till honom och han bor i en jättestor utanför city-3:a som troligen kostade 750000kr. jag har min väska i knät och han hämtar vin. man ba… ge mig en fucking latte? vi börjar kn efter jag druckit upp mitt vin och vi förflyttat oss till sovrummet.  men han kommer ca aldrig. jag bryr mig inte eftersom jag bara vill ha någon form av fysisk närhet och bli älskad. han har ett rosa könsorgan som är alldeles torrt. han gillar litteratur och somnar med alla könsdelar “framme”. jag vill bara “städa undan” dem som nån nervös höna. jag somnar, vaknar, kliver ur sängen och går på toaletten och ser fejan. kommentar:…… sedan försöker jag gå hem men dörren fungerar inte? någon bonn-dörr? medeltida borg-dörr.. gud. hela min kropp skriker efter latte, modemagasin, taxibilar och jag står där och sliter i den här… porten. gud. jag VÄCKER HONOM (????) och frågar “hur får man upp ytterdörren?”, han säger “dra inåt”. jag drar inåt och går ut i norrköping eller var fn jag nu e. det är en perverst tåg man tvingas åka med som i folkmun kallas pendeltåg. asså tror till och med det var något “annat tåg”, typ sånt som finns mellan märsta och arlanda eller whatever. åker hem vilket tar 2 år och köper en citysallad på ica. sitter hemma kl. 12:30 och ba

“älskar jag honom”?

så gjorde jag inte det.

7 Responses to “Day 02 – Your first love”

 1. 1 sara
  November 12th, 2010 at 13:31

  HAHAHAHAHA

 2. 2 Hilda
  November 12th, 2010 at 13:40

  Är helt säker på att jag älskar dig dock bby. Fantastisk blogg!

 3. 3 gresplenerm
  November 12th, 2010 at 15:34

  Drit bra blogg, jeg liker den ‘stream of conciousness’-måten du skriver på.

 4. 4 räven
  November 12th, 2010 at 16:25

  HAHA hehe

 5. 5 Christoffet
  November 12th, 2010 at 21:51

  Hej.
  Jag skrattade hogt at det har. Tack.

 6. 6 ting
  November 13th, 2010 at 15:23

  Du är sjukt kul iallafall!

 7. 7 chris
  November 15th, 2010 at 15:33

  “städa undan dem!” underbart.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80