rättning i leden

nu ska jag recensera att dricka alkohol efter en vit månad

fredag: tar 1 GT och blir direkt skönt hjärnskadad. instant filter på alla intryck, det blinkar, dunkar och folk skriker och knuffas men absolut ingenting känns. registrerar inte ens vad som försiggår. så bra. sedan promenerar jag omkring och slutar i rökrutan där jag sitter och stirrar ned i iphone. somnar och vaknar till av att telefonen åker i golv? hoppsan, dags för en till GT! sveper den och efter några minuter börjar jag sakna varma belysningen i sovrummet på natten, äkta barn style. så jag går hem och lägger mig. kl 23

lördag: dricker 1 folköl hemma och blir asfull. åker ut på stan och trängs i olika sammanhang. tar en öl på riche och en till på tg. vill bara va själv så jag gömmer mig i olika hörn och gör mitt bästa för att inte råka se någon/bli sedd. sedan åker jag hem 02:22

sååå. dags att sammanställa vecka 35!

2 GT
2 FATÖL
1 FOLKÖL

vilket grovt räknat motsvarar 7 standarddrinkar! och jag blev full varje kväll utan att bli bakis!!!! *drar fjäder över puppan*

håller nu tummarna för den nya givens trajektoria. vill ju inte min måttliga alkoholkonsumtion ska sluta där mina andra projekt slutat efter 2 veckor: nedanför botten. å andra sidan kanske projekten “fixa en ny själ”, “skaffa sexpack i morgon” (som inte e öl), “bli professor doktor akademiker på 5 dagar” va aningens svåruppnåeliga mål. usch, nu när jag tänker efter hatar jag mål?? prat om mål blabla. känns sååå tidningar hos psykologen eller stolpar inför föreläsning som en stackars ex-kändis håller i på en “jättevacker konferensgård”. värma felix fiskgratäng i micron på lunchen, sitta som nån liten bit häftmassa och lura i sig själv olika saker om mål, målbild och delmål. nordéas logga e sååå “mål”. sen kommer en spjuver på det som e “grymt peppad” och drar igång diskussionen och arbetar med att hjälpa unga och äldre integrera olika typer av nätverk med syftet att understödja husdjurens unika sida, personlighet och individualitet och fan och hans moster. nä tyst säger jag. det ska inte va nåt prat eller speciell. bara vanliga som håller mun och rättar sig i ledet hitåt tack.

Comments are closed.