Day 01 – Introduce yourself

mitt namn är LAUREN. jag är 24 år, har svart hår, blå ögon, stora läppar och är 183cm, väger snart 64kg, äter mindre än 800 kcal om dagen. i mina skor är jag ca 190cm och jag har alltid skorna på berns eftersom medellängden nere i källaren är ca 200cm. jag älskar drinkar. jag älskar xider, wine and beer. i fucking LOVE wine. jag pluggar just nu och kommer plugga hela mitt liv då jag vill ha 2 examen. jag ska bli civilekonom eftersom jag har lätt för economics och tycker det verkar kul. jag röker marlboro silver, 1 rhett om dagen och om helgerna, ja, då blir det ca 1 paket i timmen. är champagnevänster. jag använder ralph lauren som parfym och jag älskar att lägga ett 2 centimeter tjockt lager av dyr moisturizer i fejan innan en 12 timmars utekväll med alla tjejer & bögar jag känner. skulle ca dö om jag tvingades festa med t.ex. såna man ser på tunnelbanan när man åker med den? jag kommer från en jätteliten stad i norra sverige, men växte upp på kreta där jag blev solbränd.  pedofiler som låg på luftmadrasser i poolen ville ha mig hela tiden, de låg på mage när jag gick förbi om man säger… det var en viktig erfarenhet som lade grunden för två av mina karaktärsdrag, dvs en obsession vid att alltid vara brun och besattheten vid att äldre män ska förgås av kärlek till mig. jag läste gymnasiet i uppsala och fick stipendium och bra betyg trots att jag alltid rökte gräs/var full, sedan flyttade jag till stockholm där jag nu bott i ca 4 år. jag bori en tvåa vid fridhempslan med min pv som är 48. jag har snart spenderat min trust fund och är djupt olycklig. jag vill dö varenda dag. mina intressen är färger, klubben, häxor, helvetet, att inreda samt att spela piano. jag älskar klassisk musik, främst brahms, schubert, schumann och chopin. jag är ett neutrum.

8 Responses to “Day 01 – Introduce yourself”

 1. 1 sara
  November 11th, 2010 at 09:09

  asså this made my day!!

 2. 2 agnes
  November 11th, 2010 at 10:28

  älskar denna blogg så förlåt men: jag har aldrig fattat om du är kille eller tjej.

 3. 3 Anonymous
  November 11th, 2010 at 13:45

  MEN SLUTA TJATA OM DET OK. ALLA ÄR TRÖGA SOM INTE FATTAT DET. LEDTRÅD: QX, PV, 183 CM. ALLA MISSFÖRSTÅND KRING DETTA GRUNDAR SIG I HETERONORMEN OCH FÖRDOMAR OM KÖNSUTTRYCK.

 4. 4 jonna
  November 11th, 2010 at 16:01

  du är fan fab alltså. fråga: jag har för mig att jag läst att du är från ljusdal? kan detta stämma? berätta gärna om din uppväxt där. jag växte upp cirka tre mil från denna håla. hatar i regel var tredje person därifrån. (ps är ej en hater i vanliga fall)

 5. 5 Råttan
  November 11th, 2010 at 16:01

  Detta är en underbar boeg-blogg. <3

 6. 6 histrioniker/marinsoldata
  November 11th, 2010 at 16:18

  gubban? ibland vill jag andas denna blogg som vitt-vitt, om du fattar. *dansar äckligt med sjalar från indiska*

 7. 7 villig_tjej
  November 11th, 2010 at 17:58

  dock att allt ovan är sant :)

 8. 8 Anonymous
  November 12th, 2010 at 15:22

  Visste inte att du gillar äldre män…

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80